亚欧洲精品在线观看,窝窝影院午夜看片,久久国产成人午夜av影院宅,午夜91,免费国产人成网站,ts在线视频,欧美激情在线一区

試題

雅思試題及答案

時(shí)間:2025-09-08 09:51:04 藹媚 試題 我要投稿

雅思試題及答案

  在學(xué)習(xí)和工作中,我們最不陌生的就是試題了,借助試題可以檢測(cè)考試者對(duì)某方面知識(shí)或技能的掌握程度。什么樣的試題才是科學(xué)規(guī)范的試題呢?下面是小編為大家收集的雅思試題及答案,歡迎閱讀,希望大家能夠喜歡。

雅思試題及答案

  雅思試題及答案 1

  Birthdays often involve surprises. But this year’s surprise on the birthday of the great British playwright William Shakespeare is surely one of the most dramatic.

  On April 22, one day before his 441st birthday anniversary, experts discovered that one of the most recognizable portraits of William Shakespeare is a fake. This means that we no longer have a good idea of what Shakespeare looked like. "It’s very possible that many pictures of Shakespeare might be unreliable because many of them are copies of this one," said an expert from Britain’s National Portrait Gallery.

  The discovery comes after four months of testing using X-rays, ultraviolet light, microphotography and paint samples. The experts from the gallery say the image—commonly known as the “Flower portrait” —was actually painted in the 1800s, about two centuries after Shakespeare’s death. The art experts who work at the gallery say they also used modern chemistry technology to check the paint on the picture. These checks found traces of paint dating from about 1814. Shakespeare died in 1616, and the date that appears on the portrait is 1609.

  “We now think the portrait dates back to around 1818 to 1840. This was when there was a renewed interest in Shakespeare’s plays,” Tarnya Cooper, the gallery’s curator(館長(zhǎng)), told the Associated President.

  The fake picture has often been used as a cover for collections of his plays. It is called the Flower portrait because one of its owners, Desmond Flower, gave it to the Royal Shakespeare Company.

  “There have always been questions about the painting,” said David Howells, curator for the Royal Shakespeare Company. “Now we know the truth, we can put the image in its proper place in the history of Shakespearean portraiture.”

  Two other images of Shakespeare, are also being studied as part of the investigation(調(diào)查) and the results will come out later this month.

  ______________________________________________________________.

  1. Why this year’s surprise on the birthday of Shakespeare is dramatic?

  _______________________________________________________________________________

  2. Now we know what Shakespeare looked like. (T/F)

  3. “Flower portrait” was actually painted using X-rays, ultraviolet light, microphotography and paint samples. (T/F)

  4. In histor

  y, many people doubted the painting. (T/F)

  5.Which is the best sentence to fill in the blank in the last paragraph?

  A.Soon we’ll know which portrait is reliable.

  B.Maybe we cannot find a real portrait of Shakespeare.

  C.If the two portraits are found to be false, they will test more.

  D.For now what Shakespeare really looked like will remain a mystery.

  1.The Flower portrait has been found to be a fake.

  2. F

  3. F

  4. T

  5. D

  雅思試題及答案 2

  1. The failure of a high-profile cholesterol drug has thrown a spotlight on the complicated machinery that regulates cholesterol levels. But many researchers remain confident that drugs to boost levels of ’good’ cholesterol are still one of the most promising means to combat spiralling heart disease.

  2. Drug company Pfizer announced on 2 December that it was cancelling all clinical trials of torcetrapib, a drug designed to raise heart-protective high-density lipoproteins (HDLs)。 In a trial of 15000 patients, a safety board found that more people died or suffered cardiovascular problems after taking the drug plus a cholesterol-lowering statin than those in a control group who took the statin alone.

  3. The news came as a kick in the teeth to many cardiologists because earlier tests in animals and people suggested it would lower rates of cardiovascular disease. There have been no red flags to my knowledge, says John Chapman, a specialist in lipoproteins and atherosclerosis at the National Institute for Health and Medical Research (INSERM) in Paris who has also studied torcetrapib. This cancellation came as a complete shock.

  4. Torcetrapib is one of the most advanced of a new breed of drugs designed to raise levels of HDLs, which ferry cholesterol out of artery-clogging plaques to the liver for removal from the body. Specifically, torcetrapib blocks a protein called cholesterol ester transfer protein (CETP), which normally transfers the cholesterol from high-density lipoproteins to low density, plaque-promoting ones. Statins, in contrast, mainly work by lowering the ’bad’ low-density lipoproteins.

  Under pressure

  5. Researchers are now trying to work out why and how the drug backfired, something that will not become clear until the clinical details are released by Pfizer. One hint lies in evidence from earlier trials that it slightly raises blood pressure in some patients. It was thought that this mild problem would be offset by the heart benefits of the drug. But it is possible that it actually proved fatal in some patients who already suffered high blood pressure. If blood pressure is the explanation, it would actually be good news for drug developers because it suggests that the problems are specific to this compound. Other prototype drugs that are being developed to block CETP work in a slightly different way and might not suffer the same downfall.

  6. But it is also possible that the whole idea of blocking CETP is flawed, says Moti Kashyap, who directs atherosclerosis research at the VA Medical Center in Long Beach, California. When HDLs excrete cholesterol in the liver, they actually rely on LDLs for part of this process. So inhibiting CETP, which prevents the transfer of cholesterol from HDL to LDL, might actually cause an abnormal and irreversible accumulation of cholesterol in the body. You’re blocking a physiologic mechanism to eliminate cholesterol and effectively constipating the pathway, says Kashyap.

  Going up

  7. Most researchers remain confident that elevating high density lipoproteins levels by one means or another is one of the best routes for helping heart disease patients. But HDLs are complex and not entirely understood. One approved drug, called niacin, is known to both raise HDL and reduce cardiovascular risk but also causes an unpleasant sensation of heat and tingling. Researchers are exploring whether they can bypass this side effect and whether niacin can lower disease risk more than statins alone. Scientists are also working on several other means to bump up high-density lipoproteins by, for example, introducing synthetic HDLs. The only thing we know is dead in the water is torcetrapib, not the whole idea of raising HDL, says Michael Miller, director of preventive cardiology at the University of Maryland Medical Center, Baltimore.

  (613 words nature)

  Questions 1-7

  This passage has 7 paragraphs 1-7.

  Choose the correct heading for each paragraph from the list of headings below.

  Write the correct number i-ix in boxes 1-7 on your answer sheet.

  List of Headings

  i. How does torcetrapib work?

  ii. Contradictory result prior to the current trial

  iii. One failure may possibly bring about future success

  iv. The failure doesn’t lead to total loss of confidence

  v. It is the right route to follow

  vi. Why it’s stopped

  vii. They may combine and theoretically produce ideal result

  viii. What’s wrong with the drug

  ix. It might be wrong at the first place

  Example answer

  Paragraph 1 iv

  1. Paragraph 2

  2. Paragraph 3

  3. Paragraph 4

  4. Paragraph 5

  5. Paragraph 6

  6. Paragraph 7

  Questions 7-13

  Match torcetrapib,HDLs,statin and CETP with their functions (Questions 8-13)。

  Write the correct letter A, B, C or D in boxes 8-13 on your answer sheet.

  NB You may use any letter more than once.

  7.It has been administered to over 10,000 subjects in a clinical trial.

  8.It could help rid human body of cholesterol.

  9.Researchers are yet to find more about it.

  10. It was used to reduce the level of cholesterol.

  11. According to Kashyap, it might lead to unwanted result if it’s blocked.

  12. It produced contradictory results in different trials.

  13. It could inhibit LDLs.

  List of choices

  A. Torcetrapic

  B. HDLS

  C. Statin

  D. CETP

  (by Zhou Hong)

  Suggested Answers and Explanations

  1. vi

  2. ii

  3. vii 本段介紹了torcetrapib和statin的治病原理,但是同時(shí)短語(yǔ)in contrast與之前第二段后半段的內(nèi)容呼應(yīng),暗示了這兩種藥在理論上能相輔相成,是理想的`搭配。第一個(gè)選項(xiàng)無(wú)法涵蓋整段意義,故選擇i是錯(cuò)誤的。

  4. iii 本段分析了可能導(dǎo)致torcetrapibl臨床試驗(yàn)失敗的原因,后半段指出如果以上推測(cè)正確,那么未來(lái)的藥物可借鑒這個(gè)試驗(yàn),設(shè)法避免torcetrapib的缺陷,研制出有效的藥物。viii選項(xiàng)無(wú)法涵蓋后半段的意思。

  5. ix 見首句。

  6. v

  7. A 見第二段。題目中administer一詞意為用藥,subject一詞為實(shí)驗(yàn)對(duì)象之意。

  8. B 見第四段… to raise levels of HDLs, which ferry cholesterol out of artery- clogging plaques to the liver for removal from the body.即HDLs的作用最終是將 choleserol清除出人體:… for removal from the body。

  9. B 見第四段But HDLs are complex and not entirely understood.

  10. C 見第二段… plus a cholesterol-lowering statin,即statin是可以降低cholesterol的。

  11. D 見第六段 So inhibiting CETP, … might actually cause an abnormal and irreversible accumulation of cholesterol in the body.

  12. A 見第三段。

  13. C 見第四段Statins, in contrast, mainly work by lowering the ’bad’ low-density lipoproteins.

【雅思試題及答案】相關(guān)文章:

雅思閱讀理解精選試題及答案12-16

雅思閱讀模擬試題及答案04-18

2017年雅思單選試題練習(xí)及答案05-11

2017雅思姓名類口語(yǔ)試題及答案03-15

2016年雅思閱讀模擬試題及答案05-23

2017年雅思閱讀模擬試題及答案03-14

雅思閱讀考試測(cè)試試題及答案03-04

雅思閱讀練習(xí)輔導(dǎo)試題及答案解析05-06

2017年雅思試題閱讀模擬練習(xí)及答案03-14